Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.Z.O.F.C. (1457956) - AlmeriWin (490979) » 670508115: T65/J10/IV

Liga 670508115 Información oficial sobre el partido 670508115 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / IV.28 (3451)

A.Z.O.F.C. Alineación oficial del equipo 'A.Z.O.F.C.' en el partido 2 - 1 AlmeriWin Alineación oficial del equipo 'AlmeriWin' en el partido
0 - 1 Marius Dobre (44')
Juan Miguel Díaz-Perona (80') 1 - 1
Franciscano Bueno (86') 2 - 1
A.Z.O.F.C. Alineación oficial del equipo 'A.Z.O.F.C.' en el partido 2 - 1 AlmeriWin Alineación oficial del equipo 'AlmeriWin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.Z.O.F.C. Alineación oficial del equipo 'A.Z.O.F.C.' en el partido 0 - 2 AlmeriWin Alineación oficial del equipo 'AlmeriWin' en el partido
Tiene suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.Z.O.F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Passat el minut 80 de joc, Juan Miguel Díaz-Perona facilitava les coses al A.Z.O.F.C. amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): A.Z.O.F.C. va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 86 Franciscano Bueno va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Franciscano Bueno va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Carlos Novales rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de A.Z.O.F.C. va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Iñigo Tanburindegi, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): A.Z.O.F.C. van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 40, però Juan Ramos va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de A.Z.O.F.C. va anar a parar a la dreta de l'atac on en Franciscano Bueno, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Juan Ramos hauria d'haver estat gol al minut 75 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): A.Z.O.F.C. van sortir al contraatac amb encert al minut 83, però Iñigo Tanburindegi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

AlmeriWin

Goles Goles

  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 44, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Marius Dobre es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Zsolt Janzsó ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Alexandru Şimon va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Manolo Genovard va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 de partit, José Francisco Núñez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): AlmeriWin va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 43, quan Óscar Asúa va quedar-se sol davant el porter Manolo Genovard, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en José Francisco Núñez, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en José Francisco Núñez va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 239 Minuto 68 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Marius Dobre va marxar de Frederico Camariñas en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de AlmeriWin van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Yudhistira Hermain va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, un refús desafortunat de Manolo Genovard, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Marius Dobre no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Laanke Muller.