Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pulpos (441729) - Makindosh F.C (991967) » 670508047: T65/J8/IV

Liga 670508047 Información oficial sobre el partido 670508047 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / IV.27 (3450)

pulpos Alineación oficial del equipo 'pulpos' en el partido 2 - 5 Makindosh F.C Alineación oficial del equipo 'Makindosh F.C' en el partido
Bastian Nørreskov (23') 1 - 0
1 - 1 Ramón Rivero Figueroa (25')
1 - 2 Bogdan Sanković (36')
Marc Garrigolas (38') 2 - 2
2 - 3 Jörg Buschbeck (44')
2 - 4 Javier Pedroso (60')
2 - 5 Rodrigue N'Jock (72')
pulpos Alineación oficial del equipo 'pulpos' en el partido 2 - 5 Makindosh F.C Alineación oficial del equipo 'Makindosh F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
pulpos Alineación oficial del equipo 'pulpos' en el partido 1 - 6 Makindosh F.C Alineación oficial del equipo 'Makindosh F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pulpos

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): En Pedro Bas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al pulpos, un peu providencial d'en Bastian Nørreskov va situar el 1-0 al panell digital.
  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Marc Garrigolas s'emportà una gran ovació del públic local al minut 38, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Víctor Sáez va fer al minut 19 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Claudiu Constantinescu, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): pulpos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Víctor Sáez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Bengt-Åke Eriksson.
  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Vyacheslav Ukhalin de pulpos va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Poobalan Buthelezi al minut 44 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El jugador de pulpos Poobalan Buthelezi quasi va assolir l'empat al minut 44 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Marc Garrigolas hauria d'haver estat gol al minut 44 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Bastian Nørreskov va estar a punt d'empatar per a pulpos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Aykut Yazar va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Capilla de pulpos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Sáez de pulpos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Sáez va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que pulpos va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Makindosh F.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 25 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Ramón Rivero Figueroa marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Makindosh prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Bogdan Sanković.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Makindosh van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jörg Buschbeck va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Javier Pedroso de Makindosh va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 60. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Rodrigue N'Jock va aprofitar un error defensiu al minut 72, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 5 al marcador per a Makindosh.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Makindosh va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Vyacheslav Ukhalin va desviar el xut final de Vojtěch Žižka després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 Vyacheslav Ukhalin va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Adnan Önsal, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.