Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tirititrantrantran (1431173) - Pabluck cf (990841) » 670507909: T65/J1/IV

Liga 670507909 Información oficial sobre el partido 670507909 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / IV.25 (3448)

Tirititrantrantran Alineación oficial del equipo 'Tirititrantrantran' en el partido 0 - 3 Pabluck cf Alineación oficial del equipo 'Pabluck cf' en el partido
0 - 1 Fábio Leitão Santos (31')
0 - 2 Fábio Leitão Santos (49')
0 - 3 Fábio Leitão Santos (77')
Tirititrantrantran Alineación oficial del equipo 'Tirititrantrantran' en el partido 0 - 3 Pabluck cf Alineación oficial del equipo 'Pabluck cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tirititrantrantran Alineación oficial del equipo 'Tirititrantrantran' en el partido 0 - 1 Pabluck cf Alineación oficial del equipo 'Pabluck cf' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tirititrantrantran

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tirititrantrantran va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Miguel Cayacegui, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 206 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 35, tothom va saber perquè en Jaime 'Malditas' Bastardas era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Moisès Mataix va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Tirititrantrantran que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tirititrantrantran, l'equip va recuperar la pilota al minut 58 i va contraatacar. En Alfredo De Angelis va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Georgi Kalaydzhiev va fer una magnífica centrada, però la rematada de Miguel Cayacegui va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iker Trueba de Tirititrantrantran amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pabluck cf

Goles Goles

  • 170 Minuto 31 (Gol de falta): Al minut 31 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Fábio Leitão Santos va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 49 (Gol de penalti): Passaven 49 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Fábio Leitão Santos va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 180 Minuto 77 (Gol de falta): Fábio Leitão Santos va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Pabluck gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.