Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Thornfield Lions (993316) - Mondaka FC (1458716) » 670507857: T65/J2/IV

Liga 670507857 Información oficial sobre el partido 670507857 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / IV.24 (3447)

Thornfield Lions Alineación oficial del equipo 'Thornfield Lions' en el partido 3 - 2 Fenicios CF Alineación oficial del equipo 'Fenicios CF' en el partido
Natalino Favole (22') 1 - 0
Fryderyk Anklewicz (37') 2 - 0
2 - 1 Diogo Lermen (63')
2 - 2 Pedro Hoz (75')
Natalino Favole (80') 3 - 2
Thornfield Lions Alineación oficial del equipo 'Thornfield Lions' en el partido 3 - 2 Fenicios CF Alineación oficial del equipo 'Fenicios CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Thornfield Lions Alineación oficial del equipo 'Thornfield Lions' en el partido 2 - 0 Fenicios CF Alineación oficial del equipo 'Fenicios CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thornfield Lions

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Natalino Favole va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Thornfield.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fenicios. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Fryderyk Anklewicz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Thornfield es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 37.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Thornfield, atacant per l'esquerra al minut 80, va aprofitar el magnífic llançament de Natalino Favole per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Thornfield per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Florin Radu va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Francesco Budroni una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Raúl Celaín va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Florin Radu. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Francesco Budroni va estar a punt d'avançar els locals al minut 79 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Al minut 78, Dimitar Statev de Thornfield va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Fenicios CF

Goles Goles

  • 143 Minuto 63 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Fenicios eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 63, Diogo Lermen va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 75 minuts Pedro Hoz va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Fenicios sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Diogo Lermen, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 20 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 208 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pedro Hoz va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 21. En 苏 (Su) 道阳 (Daoyang) va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Fenicios, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Pedro Hoz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Hoz de Fenicios amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Genís Foica.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Zlatan Lopič de Fenicios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.