Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Super Kira (315408) - F.C. Despertaferro (773853) » 670507839: T65/J12/IV

Liga 670507839 Información oficial sobre el partido 670507839 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / IV.23 (3446)

Super Kira Alineación oficial del equipo 'Super Kira' en el partido 2 - 0 F.C. Despertaferro Alineación oficial del equipo 'F.C. Despertaferro' en el partido
Christophe Laplanche (38') 1 - 0
Miroslav Nozar (39') 2 - 0
Super Kira Alineación oficial del equipo 'Super Kira' en el partido 2 - 0 F.C. Despertaferro Alineación oficial del equipo 'F.C. Despertaferro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Super Kira Alineación oficial del equipo 'Super Kira' en el partido 4 - 2 F.C. Despertaferro Alineación oficial del equipo 'F.C. Despertaferro' en el partido
Tiene mala suerte 4.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,7 % 5,8 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Super Kira

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador Christophe Laplanche de SuperKira, després de 38 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 130 Minuto 39 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Miroslav Nozar va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 39 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Christophe Laplanche va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): SuperKira va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Miroslav Nozar ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a SuperKira per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Talal Al-Misnad, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Talal Al-Misnad va poder marcar per a SuperKira en un servei de cantonada picat per en Miroslav Nozar quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Gerry Seinstra una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Jon Clark va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Touko Heiskari, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

F.C. Despertaferro

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Luis Aranzábal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Juan Luis Aranzábal va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.