Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wonder FCA (989448) - C.F. ALKBER (776324) » 670507580: T65/J3/IV

Liga 670507580 Información oficial sobre el partido 670507580 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / IV.19 (3442)

Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido 1 - 1 C.F. ALKBER Alineación oficial del equipo 'C.F. ALKBER' en el partido
David Carné (79') 1 - 0
1 - 1 Luis Mar (81')
Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido 1 - 1 C.F. ALKBER Alineación oficial del equipo 'C.F. ALKBER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido 4 - 0 C.F. ALKBER Alineación oficial del equipo 'C.F. ALKBER' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wonder FCA

Goles Goles

  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Passats 79 minuts, David Carné, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Wonder es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Wonder va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Cristiano Maissen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Joan David Castellà va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Wonder.
  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Zemah Eytan va intentar anar-se'n per velocitat al minut 28 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Wonder va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Maciej Wójtowicz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Maciej Wójtowicz va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Robert Nomdedéu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Bertrán Roibal! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 290 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Cristiano Maissen va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Maciej Wójtowicz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Wonder va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cristiano Maissen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Robert Nomdedéu.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Wonder va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ahmed Abou Taleb en un 1 contra 1 amb el porter Robert Nomdedéu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

C.F. ALKBER

Goles Goles

  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 81, quan Luis Mar va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.