Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pandorium (798670) - LOS MÁS MATAOS (489013) » 670507549: T65/J10/IV

Liga 670507549 Información oficial sobre el partido 670507549 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / IV.18 (3441)

Pandorium Alineación oficial del equipo 'Pandorium' en el partido 2 - 0 LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido
Bruno Michel (29') 1 - 0
Bartosz Nabielec (37') 2 - 0
Pandorium Alineación oficial del equipo 'Pandorium' en el partido 2 - 0 LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pandorium Alineación oficial del equipo 'Pandorium' en el partido 0 - 2 LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido
Tiene suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pandorium

Goles Goles

  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): El jugador Bruno Michel de Pandorium es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Pandorium va aconseguir el 2 - 0 quan Bartosz Nabielec va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): En Bruno Michel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): 麦 (Mai) 翔岩 (Xiangyan) va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pandorium que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pandorium va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Germán López-Pintado, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Valentino Zeno gairebé va marcar per a Pandorium des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

LOS MÁS MATAOS

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Rafael Lara Parreño va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Roman Florinskiy la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de MATAOS havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Christophe Moro quasi redueix la diferència al marcador al minut 81, però una gran estirada d'en Massimo Marruocco va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): MATAOS va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 82, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Roman Florinskiy.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 85 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Tonny Merkelijn amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Erik Malvezzi de MATAOS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.