Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Navajos F.C. (1457936) - Los Buris (1335897) » 670507419: T65/J5/IV

Liga 670507419 Información oficial sobre el partido 670507419 en Hattrick

13.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 5 / IV.16 (3439)

Los Navajos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Navajos F.C.' en el partido 2 - 0 Los Buris Alineación oficial del equipo 'Los Buris' en el partido
Miguel Garcés (28') 1 - 0
Carlos José Guadamuz (76') 2 - 0
Los Navajos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Navajos F.C.' en el partido 2 - 0 Los Buris Alineación oficial del equipo 'Los Buris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Navajos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Navajos F.C.' en el partido 2 - 0 Los Buris Alineación oficial del equipo 'Los Buris' en el partido
Tiene un resultado normal 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Navajos F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): En Milán Lakatos entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Navajos, un peu providencial d'en Miguel Garcés va situar el 1-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Navajos va aconseguir el 2 - 0 quan Carlos José Guadamuz va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a Navajos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Miguel Garcés, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Navajos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Roy Gelderlander en un 1 contra 1 amb el porter Hans Holer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Navajos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ireneusz Piekarski va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Hans Holer.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lech Zadrożny de Navajos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Lech Zadrożny va ridiculitzar a en Maik Deutlmoser amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Hans Holer al minut 59 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Carlos José Guadamuz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Garcés, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Karel Šín de Navajos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los Buris

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): Buris van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 17 que va acabar amb una falta; el xut posterior de John Fadri no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Buris van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 19, però Abdelouahhab Moumen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): El Buris va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En John Fadri la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Janne Månland de Buris es va guanyar la targeta groga merescudament.