Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rascapanzas F.C. (1437311) - Imposibolwin (487039) » 670507391: T65/J12/IV

Liga 670507391 Información oficial sobre el partido 670507391 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / IV.15 (3438)

Rascapanzas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rascapanzas F.C.' en el partido 0 - 1 Imposibolwin Alineación oficial del equipo 'Imposibolwin' en el partido
0 - 1 Damiano Cavaleri (85')
Rascapanzas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rascapanzas F.C.' en el partido 0 - 1 Imposibolwin Alineación oficial del equipo 'Imposibolwin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rascapanzas F.C. Alineación oficial del equipo 'Rascapanzas F.C.' en el partido 2 - 1 Imposibolwin Alineación oficial del equipo 'Imposibolwin' en el partido
Tiene mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rascapanzas F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): RAS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jochi Bat va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Enric Pellicer.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Paolo Travaglini! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): RAS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Paolo Travaglini en un 1 contra 1 amb el porter Enric Pellicer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kévin Bruyère va estar a punt d'avançar els locals al minut 84 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Imposibolwin

Goles Goles

  • 174 Minuto 85 (Gol de penalti): Imposibolwin va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Damiano Cavaleri va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 23 (Ocasión tiro lejano): El Imposibolwin se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 23, en Luca Bălănescu va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 41 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Imposibolwin va deixar en bona posició a en Jesús David Barrios per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Rodrigo González Santa Cruz va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Imposibolwin que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jesús David Barrios va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Raúl Dorda rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.