Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tracs girona (1460730) - Deportivo TxoTxe (118239) » 670507383: T65/J10/IV

Liga 670507383 Información oficial sobre el partido 670507383 en Hattrick

20.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 10 / IV.15 (3438)

tracs girona Alineación oficial del equipo 'tracs girona' en el partido 1 - 1 Deportivo TxoTxe Alineación oficial del equipo 'Deportivo TxoTxe' en el partido
0 - 1 Nguyễn Mộng Long (38')
Jesús Ferrer (65') 1 - 1
tracs girona Alineación oficial del equipo 'tracs girona' en el partido 1 - 1 Deportivo TxoTxe Alineación oficial del equipo 'Deportivo TxoTxe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tracs girona Alineación oficial del equipo 'tracs girona' en el partido 2 - 1 Deportivo TxoTxe Alineación oficial del equipo 'Deportivo TxoTxe' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,5 % 1,3 % 13,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tracs girona

Goles Goles

  • 190 Minuto 65 (Gol de falta): Al 65 minuts, El girona va fer el 1-1. En Jesús Ferrer va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gernot Rocco va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): girona va estar a punt de posar-se per davant al minut 6 però Gernot Rocco va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 224 Minuto 25 (Ocasión de penalti): girona es va veure beneficiat per la polèmica al minut 25, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Folkert Jan Bloemhard va relliscar al moment de fer el xut i el porter Raúl Sarmiento no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gernot Rocco va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 65 minuts, en Folkert Jan Bloemhard no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Ferrer va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Folkert Jan Bloemhard es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Friedel Peschta de girona es va guanyar la targeta groga merescudament.

Deportivo TxoTxe

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): En Nguyễn Mộng Long donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 38 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58 Amílcar Melo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Nathaniel Storm, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.