Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Siempre Málaga (1583376) - FINISHER (1597912) » 670507187: T65/J3/IV

Liga 670507187 Información oficial sobre el partido 670507187 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / IV.12 (3435)

Siempre Málaga Alineación oficial del equipo 'Siempre Málaga' en el partido 1 - 4 FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido
Víctor Vega (13') 1 - 0
1 - 1 Sabas Caibeis (32')
1 - 2 Sabas Caibeis (43')
1 - 3 Amable de la Maza (58')
1 - 4 Amable de la Maza (75')
Siempre Málaga Alineación oficial del equipo 'Siempre Málaga' en el partido 1 - 4 FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Siempre Málaga Alineación oficial del equipo 'Siempre Málaga' en el partido 2 - 0 FINISHER Alineación oficial del equipo 'FINISHER' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Siempre Málaga

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 els aficionats van embogir quan en Víctor Vega va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Siempre.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Siempre va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Óscar Maestra en un 1 contra 1 amb el porter Juan Recasens, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42, Heriberto Cerdedelo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gian Luigi Avaroa de Siempre va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FINISHER

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): En Victor Dufau va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Sabas Caibeis la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): En Sabas Caibeis va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 58 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Amable de la Maza de FNS va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Amable de la Maza va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 4 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de FNS van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Davide Agnoli va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): El FNS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 64, però en Sabas Caibeis va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): William Loftus va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FNS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.