Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Chunguitos,FC (1586945) - FUENLAMANIA (1582152) » 670507051: T65/J11/IV

Liga 670507051 Información oficial sobre el partido 670507051 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / IV.9 (3432)

Los Chunguitos,FC Alineación oficial del equipo 'Los Chunguitos,FC' en el partido 1 - 3 FUENLAMANIA Alineación oficial del equipo 'FUENLAMANIA' en el partido
0 - 1 Galeano Paiva (26')
0 - 2 Galeano Paiva (32')
0 - 3 Anatoliy Silich (38')
Jaider Fernández (52') 1 - 3
Los Chunguitos,FC Alineación oficial del equipo 'Los Chunguitos,FC' en el partido 1 - 3 FUENLAMANIA Alineación oficial del equipo 'FUENLAMANIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Chunguitos,FC Alineación oficial del equipo 'Los Chunguitos,FC' en el partido 2 - 1 FUENLAMANIA Alineación oficial del equipo 'FUENLAMANIA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chunguitos,FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 52 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 52 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Jaider Fernández, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Chunguitos,FC a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jakob Nilsson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jaider Fernández va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al 60, Riku Palolahti hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Modriņš Tūtāns. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Riku Palolahti va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 68 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jochen Pfindel de Chunguitos,FC es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.

FUENLAMANIA

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Rogèr Galiana va treure un córner llarg cap al segon pal que en Galeano Paiva, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 187 Minuto 32 (Gol tiro lejano): Després de 32 minuts el FUENLAMANIA, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Galeano Paiva sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 2 va pujar al marcador.
  • 187 Minuto 38 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del FUENLAMANIA va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Anatoliy Silich en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 16 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Cătălin Gherăsoiu va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del FUENLAMANIA sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Claes-Johan Gröönerberg, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 69 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Cătălin Gherăsoiu va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Christian Ferreira va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.