Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

carfer (1432148) - Real ffunness (797138) » 670506771: T65/J11/IV

Liga 670506771 Información oficial sobre el partido 670506771 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / IV.4 (3427)

carfer Alineación oficial del equipo 'carfer' en el partido 2 - 2 Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido
Ilario Cuomo (26') 1 - 0
Armin Girbig (43') 2 - 0
2 - 1 Pedro Cañaveral (74')
2 - 2 Jorge Intriago (78')
carfer Alineación oficial del equipo 'carfer' en el partido 2 - 2 Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
carfer Alineación oficial del equipo 'carfer' en el partido 0 - 3 Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

carfer

Goles Goles

  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): El porter de carfer va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ilario Cuomo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): Armin Girbig va marcar al minut 43 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Vincent Parmentier va estar a punt de sentenciar el partit al minut 48, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Ilario Cuomo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pánfilo Préstamo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carl Ritchie.

Real ffunness

Goles Goles

  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 74, el jugador visitant Pedro Cañaveral va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 164 Minuto 78 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de ffunness al minut 78. Jorge Intriago va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Darío Vera que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El ffunness creava perill des de la dreta al minut 42, però en Benjamin Lucas, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Loïs Setó desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Maurizio Boffelli va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Benjamin Lucas.
  • 251 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 44, quan un error defensiu va deixar Neftalí Vilaseca completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 219 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a ffunness va estar a punt d'arribar en un córner. En Tomás do Coruto va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Ignacio Jiménez Gago quasi redueix la diferència al marcador al minut 44, però una gran estirada d'en Benjamin Lucas va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 76, en un 1 contra 1 amb el porter, però Benjamin Lucas va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Maurizio Boffelli des de l'esquerra.