Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cascajos,F.C. (796028) - Valencia U.D. (489283) » 670506715: T65/J11/IV

Liga 670506715 Información oficial sobre el partido 670506715 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / IV.3 (3426)

Cascajos,F.C. Alineación oficial del equipo 'Cascajos,F.C.' en el partido 1 - 1 Valencia U.D. Alineación oficial del equipo 'Valencia U.D.' en el partido
Jabir Abdulhay Al-Ghusainy (27') 1 - 0
1 - 1 Sergey Poslavskiy (36')
Cascajos,F.C. Alineación oficial del equipo 'Cascajos,F.C.' en el partido 1 - 1 Valencia U.D. Alineación oficial del equipo 'Valencia U.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cascajos,F.C. Alineación oficial del equipo 'Cascajos,F.C.' en el partido 1 - 2 Valencia U.D. Alineación oficial del equipo 'Valencia U.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,6 % 13,7 % 61,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cascajos,F.C.

Goles Goles

  • 190 Minuto 27 (Gol de falta): Al 27 minuts, El Cascajos,F.C. va fer el 1-0. En Jabir Abdulhay Al-Ghusainy va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 24 (Ocasión de falta): En Jabir Abdulhay Al-Ghusainy va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Lluís Miquel Saus va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cascajos,F.C., l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Oula Maksniemi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Riku Vuokila del Cascajos,F.C. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Baltasar Grepet.

Valencia U.D.

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Sergey Poslavskiy que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Valencia va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sergey Poslavskiy es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Es duien 60 minuts de partit jugats quan Lukáš Bažant va estar a punt de posar per davant a Valencia amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Demetrio Nuñez va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lukáš Bažant ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Marius Schacke de Valencia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 74, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!