Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ROBERCARRERA (435567) - BRB Nero II (1585935) » 670506700: T65/J7/IV

Liga 670506700 Información oficial sobre el partido 670506700 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / IV.3 (3426)

ROBERCARRERA Alineación oficial del equipo 'ROBERCARRERA' en el partido 5 - 2 BRB Nero II Alineación oficial del equipo 'BRB Nero II' en el partido
Fernando Flórez (11') 1 - 0
Manolo Gámez (30') 2 - 0
2 - 1 Samuli Päiväniemi (35')
Manolo Gámez (49') 3 - 1
Raúl Tarazona (66') 4 - 1
4 - 2 Samuli Päiväniemi (72')
Sergio López Rojas (77') 5 - 2
ROBERCARRERA Alineación oficial del equipo 'ROBERCARRERA' en el partido 5 - 2 BRB Nero II Alineación oficial del equipo 'BRB Nero II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ROBERCARRERA Alineación oficial del equipo 'ROBERCARRERA' en el partido 2 - 1 BRB Nero II Alineación oficial del equipo 'BRB Nero II' en el partido
Tiene bastante suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,8 % 2,6 % 16,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ROBERCARRERA

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): ROBERCARRERA va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Fernando Flórez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 30 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a ROBERCARRERA i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 30 minuts de joc. Mentre en Manolo Gámez el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 106 Minuto 49 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Manolo Gámez sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 49 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ROBERCARRERA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Raúl Tarazona progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Sergio López Rojas va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Raúl Tarazona va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ROBERCARRERA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Parra, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Ignacio Parra una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Mhammad Touhami va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fernando Flórez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Diego Martínez Vera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio López Rojas de ROBERCARRERA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Raúl López de Ayala de ROBERCARRERA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

BRB Nero II

Goles Goles

  • 154 Minuto 35 (Gol de penalti): Al minut 35 els visitants van aconseguir el 2 - 1 quan Samuli Päiväniemi va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 150 Minuto 72 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Samuli Päiväniemi de Nero va reduir diferències a 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Angelo Chiascione va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Juan Marimbaldo va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 68, quan un error defensiu va deixar Soulaïmane Chafi completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Gino Zecca va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Juan Marimbaldo no es va rendir i va fer unes grans aturades.