Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCMambo (794443) - Lauki F.C. (308299) » 670506464: T65/J4/III

Liga 670506464 Información oficial sobre el partido 670506464 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / III.15 (3422)

Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido 0 - 3 Lauki F.C. Alineación oficial del equipo 'Lauki F.C.' en el partido
0 - 1 Sergio Careaga (5')
0 - 2 Adiran Andikobeitia (27')
0 - 3 Josep Maria Blanxart (87')
Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido 0 - 3 Lauki F.C. Alineación oficial del equipo 'Lauki F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido 1 - 0 Lauki F.C. Alineación oficial del equipo 'Lauki F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,2 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Leitus F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Dominic Ioniţă va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 203 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Leitus va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Bakhtyar Mokhtari va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Leitus va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 79 que Ota Konopík no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Massimiliano Pricoco de Leitus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lauki F.C.

Goles Goles

  • 187 Minuto 5 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Lauki va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 5 va arribar el 0 - 1 quan en Sergio Careaga va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 187 Minuto 27 (Gol tiro lejano): En Dominic Ioniţă conduïa pel cercle central i, veient a en Adiran Andikobeitia desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 2.
  • 187 Minuto 87 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Lauki volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 87 van aconseguir marcar quan en Josep Maria Blanxart va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 63 (Ocasión tiro lejano): Al minut 63 un refús amb el peu d'en Solveg Nerin va anar a parar als peus del Xaberri Iturrikoetxea que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 280 Minuto 84 (Ocasión de falta): Solveg Nerin va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Dominic Ioniţă que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adiran Andikobeitia va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Pep Aicart va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Lauki van sortir al contraatac al minut 88, però Bastian Roempke va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.