Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sagunto C.F. (1337071) - Merkava (436214) » 670506423: T65/J8/III

Liga 670506423 Información oficial sobre el partido 670506423 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / III.14 (3421)

Sagunto C.F. Alineación oficial del equipo 'Sagunto C.F.' en el partido 0 - 0 Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sagunto C.F. Alineación oficial del equipo 'Sagunto C.F.' en el partido 2 - 0 Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido
Tiene mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sagunto C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Joachim Seljeseth va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sagunto que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Sagunto va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Joachim Seljeseth en un 1 contra 1 amb el porter Kentzi Sorhaburu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Sagunto va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ricard Tutzó ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Duşan Popescu va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Joachim Seljeseth estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ricard Tutzó, als 64 minuts, va fallar per ben poc.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Sagunto va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Duşan Popescu va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kentzi Sorhaburu.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Duşan Popescu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Merkava

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Merkava van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Vlad Poptean va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): Merkava van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 54, però Luis León Borrero va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 66 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Merkava van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 66 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Raúl Jaramillo, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dani Rusinès de Merkava la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.