Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zelandonii CF (1578698) - Real Bácor Balompié (1339054) » 670506368: T65/J8/III

Liga 670506368 Información oficial sobre el partido 670506368 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / III.13 (3420)

Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido 3 - 1 Edinburgh Woodpeckers Alineación oficial del equipo 'Edinburgh Woodpeckers' en el partido
0 - 1 Kareem Tucker (32')
Sorin Lupulescu (39') 1 - 1
Eusebio Méndez Mercado (40') 2 - 1
Sorin Lupulescu (48') 3 - 1
Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido 3 - 1 Edinburgh Woodpeckers Alineación oficial del equipo 'Edinburgh Woodpeckers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido 5 - 0 Edinburgh Woodpeckers Alineación oficial del equipo 'Edinburgh Woodpeckers' en el partido
Tiene mala suerte 4.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zelandonii CF

Goles Goles

  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Sorin Lupulescu de Zelandonii va fer un bon esprint per escapar-se de Davide Veyhelmann i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Eusebio Méndez Mercado va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Zelandonii.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): En Sorin Lupulescu va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Zelandonii per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Toni de Rada, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 31 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Turieno Ramírez va deixar a Jakub Chudý assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jesús de la Riva per poc que no incrementa el marcador al minut 51. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ignacio 'Pippin' Peregrín va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sorin Lupulescu. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Sorin Lupulescu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ignacio 'Pippin' Peregrín va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Eusebio Méndez Mercado va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Neil Smyth de Zelandonii va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Edinburgh Woodpeckers

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Kareem Tucker va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Massimiliano 'Imperatore' Biorcio va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Woodys van sortir al contraatac al minut 60, però Jakub Chudý va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.