Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

matchball (492157) - Son Rapinya (1596538) » 670506306: T65/J7/III

Liga 670506306 Información oficial sobre el partido 670506306 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / III.12 (3419)

matchball Alineación oficial del equipo 'matchball' en el partido 5 - 0 Son Rapinya Alineación oficial del equipo 'Son Rapinya' en el partido
Marcos Ávila (11') 1 - 0
Adam Niebrzegowski (21') 2 - 0
Harimbi Kartamiharja (33') 3 - 0
Felipe Bermejo (41') 4 - 0
Lewis Peláez (48') 5 - 0
matchball Alineación oficial del equipo 'matchball' en el partido 5 - 0 Son Rapinya Alineación oficial del equipo 'Son Rapinya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
matchball Alineación oficial del equipo 'matchball' en el partido 2 - 0 Son Rapinya Alineación oficial del equipo 'Son Rapinya' en el partido
Tiene bastante suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

matchball

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 11, el matchball va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Marcos Ávila, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de matchball pel centre va donar un gran resultat: el gol de Adam Niebrzegowski va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 106 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Harimbi Kartamiharja va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 33, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del matchball, mentre ja celebrava el 3 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Felipe Bermejo de matchball va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Amb 48 minuts jugats, en Lewis Peláez va augmentar l'avantatge de matchball a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Harimbi Kartamiharja va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Narciso Naita va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Harimbi Kartamiharja va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Harimbi Kartamiharja va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Adam Niebrzegowski es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Adam Niebrzegowski de matchball va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Harimbi Kartamiharja de matchball amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Son Rapinya

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Rapinya van sortir al contraatac amb encert al minut 9, però Romain Aubert no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hugo Srienz de Rapinya es va guanyar la targeta groga merescudament.