Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el bombardero (777816) - Son Rapinya (1596538) » 670506303: T65/J6/III

Liga 670506303 Información oficial sobre el partido 670506303 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / III.12 (3419)

el bombardero Alineación oficial del equipo 'el bombardero' en el partido 1 - 1 Son Rapinya Alineación oficial del equipo 'Son Rapinya' en el partido
0 - 1 Iraultza Egia (54')
Ivan Regehr-Fieser (72') 1 - 1
el bombardero Alineación oficial del equipo 'el bombardero' en el partido 1 - 1 Son Rapinya Alineación oficial del equipo 'Son Rapinya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
el bombardero Alineación oficial del equipo 'el bombardero' en el partido 2 - 1 Son Rapinya Alineación oficial del equipo 'Son Rapinya' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,0 % 2,5 % 16,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el bombardero

Goles Goles

  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del bombardero s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ivan Regehr-Fieser que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 72 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Csaba Konta va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Vilmos Gém del bombardero ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Csaba Konta es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Csaba Konta va estar a punt de marcar al minut 62 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Ivan Regehr-Fieser de bombardero va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ivan Regehr-Fieser va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Son Rapinya

Goles Goles

  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Iraultza Egia que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rapinya va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Obe Sanstra, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Romain Aubert va marcar al minut 24 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Bjarnólfur Magnússon que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Romain Aubert de Rapinya la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.