Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dream Catalunyone (1437292) - Atlético Percebe (993325) » 670506111: T65/J14/III

Liga 670506111 Información oficial sobre el partido 670506111 en Hattrick

17.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 14 / III.8 (3415)

Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 1 - 0 Atlético Percebe Alineación oficial del equipo 'Atlético Percebe' en el partido
Óscar Cadalla (9') 1 - 0
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 1 - 0 Atlético Percebe Alineación oficial del equipo 'Atlético Percebe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 1 - 1 Atlético Percebe Alineación oficial del equipo 'Atlético Percebe' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,9 % 5,6 % 20,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dream Catalunyone

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 9 gràcies a la jugada de Óscar Cadalla, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Chus Isusi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Dream Cat van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Eloy Rincón va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sergio Sáez de Dream Cat va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Atlético Percebe

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nikolay Chernitsov va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Sajjad Chaudhary va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 260 Minuto 63 (Ocasión de falta): El jugador visitant Lirom Algrabli va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 63 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 216 Minuto 76 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Felipe Nievas va ser clau en la jugada d'atac de AtlPercebe al minut 76, quan ell mateix va fer una passada brutal a Lirom Algrabli, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Idipodas Teliomidis.