Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

olivasnegras (801978) - J.NAVARRO (1365691) » 670505991: T65/J12/III

Liga 670505991 Información oficial sobre el partido 670505991 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / III.6 (3413)

olivasnegras Alineación oficial del equipo 'olivasnegras' en el partido 5 - 0 J.NAVARRO Alineación oficial del equipo 'J.NAVARRO' en el partido
Abdelbassir Khaldi (3') 1 - 0
Abdelbassir Khaldi (36') 2 - 0
Ivan Buccioli (42') 3 - 0
Glenn 'Tanqueta' Sherman (57') 4 - 0
Jindřich Barvínek (89') 5 - 0
olivasnegras Alineación oficial del equipo 'olivasnegras' en el partido 5 - 0 J.NAVARRO Alineación oficial del equipo 'J.NAVARRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
olivasnegras Alineación oficial del equipo 'olivasnegras' en el partido 3 - 0 J.NAVARRO Alineación oficial del equipo 'J.NAVARRO' en el partido
Tiene suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

olivasnegras

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Abdelbassir Khaldi va donar a olivasnegras un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de olivasnegras va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Abdelbassir Khaldi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de olivasnegras pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ivan Buccioli va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Glenn 'Tanqueta' Sherman va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Jindřich Barvínek de olivasnegras va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Johnny 'Canto' Falk, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Lahav Eini gairebé va marcar per a olivasnegras des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Bartolone Zarlenga una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Miguel Martínez va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El jugador local Glenn 'Tanqueta' Sherman per poc que no incrementa el marcador al minut 66. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Miguel Martínez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Abdelbassir Khaldi es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

J.NAVARRO

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): Bogdan-Ioan Cămărăşan quasi marca en una jugada assajada de córner que Ataúlfo Marshall havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Matías Simonovis va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ataúlfo Marshall de J.NAVARRO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.