Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bonaros (490674) - A.D.N. Pirineos (1364988) » 670505933: T65/J11/III

Liga 670505933 Información oficial sobre el partido 670505933 en Hattrick

27.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 11 / III.5 (3412)

Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido 0 - 2 A.D.N. Pirineos Alineación oficial del equipo 'A.D.N. Pirineos' en el partido
0 - 1 Artur Kalota (6')
0 - 2 Luis Forcadell (41')
Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido 0 - 2 A.D.N. Pirineos Alineación oficial del equipo 'A.D.N. Pirineos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bonaros Alineación oficial del equipo 'Bonaros' en el partido 2 - 0 A.D.N. Pirineos Alineación oficial del equipo 'A.D.N. Pirineos' en el partido
Tiene mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bonaros

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Manuel Gispert va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bons se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Passaven 47 minuts quan Antoni Puigcortina des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bons va ser a punt de marcar al minut 84, quan el seu jugador Ximo Putellas va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfredo Martí.

A.D.N. Pirineos

Goles Goles

  • 141 Minuto 6 (Gol de contra por el centro): El Pirineos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Artur Kalota va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Rickard Fjelling el va rematar Luis Forcadell amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Benjamin Humer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Rickard Fjelling va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rickard Fjelling de Pirineos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.