Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pastores de las almas perdidas CF (1334479) - Conjunto Vacío (486120) » 670505881: T65/J13/III

Liga 670505881 Información oficial sobre el partido 670505881 en Hattrick

10.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 13 / III.4 (3411)

Pastores de las almas perdidas CF Alineación oficial del equipo 'Pastores de las almas perdidas CF' en el partido 5 - 1 Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido
Carlos Ezquerra (26') 1 - 0
Carlos Ezquerra (33') 2 - 0
2 - 1 Sebastián Romero (35')
Hubert Haponiuk (47') 3 - 1
Gonzalo Daniel Falaschi (53') 4 - 1
Volker Gartmayer (71') 5 - 1
Pastores de las almas perdidas CF Alineación oficial del equipo 'Pastores de las almas perdidas CF' en el partido 5 - 1 Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pastores de las almas perdidas CF Alineación oficial del equipo 'Pastores de las almas perdidas CF' en el partido 3 - 0 Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido
Tiene suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pastores de las almas perdidas CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats van embogir quan en Carlos Ezquerra va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Pastores.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pastores va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Carlos Ezquerra progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hubert Haponiuk va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gonzalo Daniel Falaschi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Pastores.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pastores pel centre va donar un gran resultat: el gol de Volker Gartmayer va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Dan Zainea va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Theodoor van der Vaart gairebé va marcar per a Pastores des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 205 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Cody Wilson era fer passades de llarga distància. Al minut 63 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Carlos Ezquerra però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Gonzalo Daniel Falaschi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dan Zainea. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gonzalo Daniel Falaschi de Pastores la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Conjunto Vacío

Goles Goles

  • 154 Minuto 35 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Sebastián Romero va significar el 2 - 1 al minut 35.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de La Roja va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Guillermo Carmona va sortir per sobre el travesser.
  • 260 Minuto 28 (Ocasión de falta): En Sebastián Romero, al minut 28 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 68 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Saverio Baronio, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.