Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Reygol F.C. (435461) - serrallo-floresta (1332757) » 670505668: T65/J1/III

Liga 670505668 Información oficial sobre el partido 670505668 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / III.1 (3408)

Reygol F.C. Alineación oficial del equipo 'Reygol F.C.' en el partido 1 - 1 serrallo-floresta Alineación oficial del equipo 'serrallo-floresta' en el partido
Paweł Żok (9') 1 - 0
1 - 1 Víctor Carasa (21')
Reygol F.C. Alineación oficial del equipo 'Reygol F.C.' en el partido 1 - 1 serrallo-floresta Alineación oficial del equipo 'serrallo-floresta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Reygol F.C. Alineación oficial del equipo 'Reygol F.C.' en el partido 4 - 1 serrallo-floresta Alineación oficial del equipo 'serrallo-floresta' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reygol F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 9 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Paweł Żok. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Reygol va estar a punt de posar-se per davant al minut 57 però Dominique Leroy va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dominique Leroy va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Fred Bielinski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Reygol se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Agostino Läubli va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

serrallo-floresta

Goles Goles

  • 160 Minuto 21 (Gol de falta): L'entrenador de serrallo-floresta es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Víctor Carasa era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 20 (Ocasión por el centro): serrallo-floresta va tenir l'empat a l'abast de la mà quan José Ferroso es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de serrallo-floresta la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.