Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Al Atakeeerrr...! (1590640) - VALDELORS (1368666) » 670505642: T65/J9/II

Liga 670505642 Información oficial sobre el partido 670505642 en Hattrick

13.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 9 / II.4 (3407)

Al Atakeeerrr...! Alineación oficial del equipo 'Al Atakeeerrr...!' en el partido 2 - 1 VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido
Fernando Olla (10') 1 - 0
1 - 1 Khwanchai Pinitphol (38')
Majid Taha (86') 2 - 1
Al Atakeeerrr...! Alineación oficial del equipo 'Al Atakeeerrr...!' en el partido 2 - 1 VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Al Atakeeerrr...! Alineación oficial del equipo 'Al Atakeeerrr...!' en el partido 2 - 0 VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al Atakeeerrr...!

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 10 minuts, el tirador de faltes del Atakeeerrr...! va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fernando Olla, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 187 Minuto 86 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Atakeeerrr...! va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Majid Taha en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 39 (Ocasión tiro lejano): Al minut 39 un refús amb el peu d'en Konstantin Alexandrov va anar a parar als peus del Marcel Bilý que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 42 (Ocasión tiro lejano): El Atakeeerrr...! se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 42, en Majid Taha va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del VALDELORS. La jugada d'estratègia del Atakeeerrr...! per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Cristel Algeorge va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 224 Minuto 60 (Ocasión de penalti): Atakeeerrr...! va gaudir d'un penal a favor al minut 60, però el jugador Alban Père va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Konstantin Alexandrov.

VALDELORS

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Mike Todisco la va rematar Khwanchai Pinitphol amb una magnífica volea que va fer pujar per a VALDELORS el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VALDELORS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mike Todisco, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de VALDELORS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Hossein Abazari, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): VALDELORS van sortir al contraatac al minut 61, però Lasse Myllys va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.