Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Egara (991656) - VALDELORS (1368666) » 670505637: T65/J7/II

Liga 670505637 Información oficial sobre el partido 670505637 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / II.4 (3407)

FC Egara Alineación oficial del equipo 'FC Egara' en el partido 5 - 1 VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido
Jone Munthe (12') 1 - 0
Thomas Royant (17') 2 - 0
Sten Madalik (39') 3 - 0
Jone Munthe (75') 4 - 0
Nedeljko Štorek (85') 5 - 0
5 - 1 Rövşən Səlimov (89')
FC Egara Alineación oficial del equipo 'FC Egara' en el partido 5 - 1 VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Egara Alineación oficial del equipo 'FC Egara' en el partido 4 - 0 VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Egara

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Egara van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jone Munthe va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): Thomas Royant va incrementar l'avantatge de Egara amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Egara va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Sten Madalik va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, Egara va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jone Munthe, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Amb 85 minuts jugats, en Nedeljko Štorek va augmentar l'avantatge de Egara a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El jugador local Nicolas Tat per poc que no incrementa el marcador al minut 33. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Konstantin Alexandrov va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Martin Neoral. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 87 (Ocasión de falta): En Thomas Royant es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Egara ho intentava per la dreta per mitjà de Sten Madalik, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

VALDELORS

Goles Goles

  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 89 minuts de joc, Rövşən Səlimov, corrent com un esperitat, superà primer Martin Neoral per velocitat, i després el porter posant el 5 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 41 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Richard Bartoška amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VALDELORS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rövşən Səlimov va sortir per sobre el travesser.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Lasse Myllys va fer al minut 86 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Richard Bartoška, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): En Hossein Abazari va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.