Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aiete Hills Football Club (1436325) - mandriles parmenses (490468) » 670505631: T65/J6/II

Liga 670505631 Información oficial sobre el partido 670505631 en Hattrick

20.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 6 / II.4 (3407)

Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido 5 - 0 mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido
Roman Polevoi (3') 1 - 0
Roman Polevoi (4') 2 - 0
Ádám Dudás (19') 3 - 0
Ignacio Bolado (20') 4 - 0
Ádám Dudás (89') 5 - 0
Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido 5 - 0 mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido 6 - 0 mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aiete Hills Football Club

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): En Francesco Curasì va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Roman Polevoi la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Football va augmentar la diferència quan Roman Polevoi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Football va aconseguir el 3 - 0 quan Ádám Dudás va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Football va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ignacio Bolado va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Ádám Dudás va incrementar l'avantatge de Football amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del mandriles. La jugada d'estratègia del Football per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Roman Polevoi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Roman Polevoi es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sergio Serra. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El jugador local Matti Ilmoniemi per poc que no incrementa el marcador al minut 63. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Simón Viamonte va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Francesco Curasì gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Simón Viamonte va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Julián Viciola, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Roman Polevoi de Football va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

mandriles parmenses

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mandriles va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Reyes García Carrasco, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pasquale Simone de mandriles es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.