Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VALDELORS (1368666) - Gaucho's Friends (1456252) » 670505624: T65/J4/II

Liga 670505624 Información oficial sobre el partido 670505624 en Hattrick

06.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 4 / II.4 (3407)

VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido 5 - 1 Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido
Teodor Mutafchiev (5') 1 - 0
1 - 1 Ireneusz Hełka (6')
Hossein Abazari (7') 2 - 1
Mike Todisco (27') 3 - 1
Khwanchai Pinitphol (28') 4 - 1
Khwanchai Pinitphol (89') 5 - 1
VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido 5 - 1 Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido 3 - 0 Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido
Tiene suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VALDELORS

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): VALDELORS va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 5 Teodor Mutafchiev va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Hossein Abazari, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del VALDELORS se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 7.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Mike Todisco de VALDELORS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de VALDELORS a 4 - 1. Khwanchai Pinitphol va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Khwanchai Pinitphol, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Lasse Myllys, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Koromak Diouf al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Richard Bartoška va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 83 quan Hossein Abazari de VALDELORS gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 290 Minuto 83 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Mike Todisco era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 83. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Azarya Szenes de VALDELORS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Gaucho's Friends

Goles Goles

  • 163 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador visitant Ireneusz Hełka va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 6 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Barnabás Németh va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Vitomir Bratuž rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mason Buckby.