Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VALDELORS (1368666) - Mata CF (125052) » 670505617: T65/J2/II

Liga 670505617 Información oficial sobre el partido 670505617 en Hattrick

23.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 2 / II.4 (3407)

VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido 0 - 4 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
0 - 1 Dik Knetemann (15')
0 - 2 Mik Strojinc (24')
0 - 3 Adam Tobiasz (33')
0 - 4 Dik Knetemann (49')
VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido 0 - 4 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido 2 - 0 Mata CF Alineación oficial del equipo 'Mata CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VALDELORS

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Khwanchai Pinitphol! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Teodor Mutafchiev del VALDELORS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 203 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): VALDELORS va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Richard Bartoška va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Roman Hříbek va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): Rövşən Səlimov hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Lasse Myllys havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Mata CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): En Dik Knetemann va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Mik Strojinc va aprofitar un error defensiu al minut 24, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Mata.
  • 137 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Apostolos Kampouridis va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 33 de joc. Adam Tobiasz es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): Dik Knetemann va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 4 per a Mata.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mata va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Klaus-Ulrich Wackerbarth, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.