Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mandriles parmenses (490468) - Gaucho's Friends (1456252) » 670505611: T65/J1/II

Liga 670505611 Información oficial sobre el partido 670505611 en Hattrick

16.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 1 / II.4 (3407)

mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 3 - 0 Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido
Holger Häggborg (36') 1 - 0
Luis Javier Iniesto (37') 2 - 0
Holger Häggborg (55') 3 - 0
mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 3 - 0 Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 3 - 0 Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido
Tiene un resultado normal 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mandriles parmenses

Goles Goles

  • 108 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Ilija Spasojević és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Holger Häggborg perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan mandriles va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Luis Javier Iniesto des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, mandriles va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Holger Häggborg, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Ilija Spasojević del mandriles ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 219 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a mandriles va estar a punt d'arribar en un córner. En Luis Javier Iniesto va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a mandriles per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Joel Manresa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Sergio Fratti una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Koromak Diouf va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Gaucho's Friends

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Gauchos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sandoa Pintado, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 24 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Gauchos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 33, quan Mason Buckby va quedar-se sol davant el porter Raúl Genes, però aquest va poder aturar el xut.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Albert Oppitz va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Raúl Genes.
  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Gauchos va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 62, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Mason Buckby.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Gauchos va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 71 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.