Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xesteiro (1589903) - Carlos Jugon (775687) » 670505527: T65/J8/II

Liga 670505527 Información oficial sobre el partido 670505527 en Hattrick

06.03.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 8 / II.2 (3405)

xesteiro Alineación oficial del equipo 'xesteiro' en el partido 0 - 1 Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido
0 - 1 Vincenzo Guolo (69')
xesteiro Alineación oficial del equipo 'xesteiro' en el partido 0 - 1 Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
xesteiro Alineación oficial del equipo 'xesteiro' en el partido 2 - 0 Carlos Jugon Alineación oficial del equipo 'Carlos Jugon' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xesteiro

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Amb 15 minuts disputats, Nathan McAuliffe gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Roman Belokobylskiy va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): Zahir Heddache va marxar per velocitat al minut 29 i va fer una passada de la mort a Alejandro Eguióiz, però aquest va fallar.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 50 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rodger Yates, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 220 Minuto 62 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 62 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Nathan McAuliffe va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 287 Minuto 64 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del xesteiro va deixar en bona posició a en Franck Stoifl per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tagmar Tamm.

Carlos Jugon

Goles Goles

  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): En Fernando 'Jugón' Ojalvo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Vincenzo Guolo la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Jonay Fenollar va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Vincenzo Guolo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.