Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Quintana (438035) - Real Avechucho (778662) » 670505525: T65/J7/II

Liga 670505525 Información oficial sobre el partido 670505525 en Hattrick

27.02.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 7 / II.2 (3405)

Real Quintana Alineación oficial del equipo 'Real Quintana' en el partido 1 - 0 Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido
Fausto Fenili (7') 1 - 0
Real Quintana Alineación oficial del equipo 'Real Quintana' en el partido 1 - 0 Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Quintana Alineación oficial del equipo 'Real Quintana' en el partido 3 - 0 Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido
Tiene mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Quintana

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Quintana s'avançava al marcador al minut 7, després d'un rebot que va caçar en Fausto Fenili per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En César Zafra-Vázquez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Jesús Cisquer gairebé va marcar per a Quintana des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Vasilis Lascaro de Quintana va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jesús Cisquer va rematar alt.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): Al minut 90, Gaitán Posadas gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En César Zafra-Vázquez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Gaitán Posadas de Quintana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Real Avechucho

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Aldo Angelo Montaudo quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Xuuuxo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Vincenzo Gigio va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Xuuuxo va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Froilán Sangiao va anar a parar a les mans del porter.
  • 219 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Paco Zorita Muñoz va poder marcar per a Xuuuxo en un servei de cantonada picat per en Froilán Sangiao quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): Xuuuxo van sortir al contraatac al minut 81, però Kathem Tarif va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Xuuuxo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 83, però el xut de Jeferson Braian Valenti des de l'esquerra va sortir desviat.