Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sexyneers 2 (1370772) - Silver Cádiz FC (1372906) » 670505486: T65/J12/II

Liga 670505486 Información oficial sobre el partido 670505486 en Hattrick

03.04.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 12 / II.1 (3404)

Sexyneers 2 Alineación oficial del equipo 'Sexyneers 2' en el partido 0 - 2 Silver Cádiz FC Alineación oficial del equipo 'Silver Cádiz FC' en el partido
0 - 1 Martin Johansen (43')
0 - 2 Biserko Polić-Kamov (44')
Sexyneers 2 Alineación oficial del equipo 'Sexyneers 2' en el partido 0 - 2 Silver Cádiz FC Alineación oficial del equipo 'Silver Cádiz FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sexyneers 2 Alineación oficial del equipo 'Sexyneers 2' en el partido 0 - 1 Silver Cádiz FC Alineación oficial del equipo 'Silver Cádiz FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sexyneers 2

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sexyneers, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Danylo Golopupenko va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sexyneers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Aengus Cronin, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Sexyneers van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Faber Erauw va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Sexyneers va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Danylo Golopupenko va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 68 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Danylo Golopupenko, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): El Sexyneers va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 74, però en Gunnar Bartges va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Bladimir Salazar va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Silver Cádiz FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 43, Bacem Nawara va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Martin Johansen que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Bacem Nawara va treure un córner llarg cap al segon pal que en Biserko Polić-Kamov, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Fernando 'Rinoceronte' Gil de Aponte va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 17, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Moustapha Mehdawi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Bacem Nawara de Silver, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Silver va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Oleg Chekalkin va quedar-se sol davant el porter Moustapha Mehdawi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Arsenio 'Teresa' Abelleira va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 44, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Martin Johansen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Umberto Albertazzi de Silver va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.