Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinamo del Born (434932) - Rayonero (773984) » 670505397: T65/J3/Primera

Liga 670505397 Información oficial sobre el partido 670505397 en Hattrick

30.01.2021 14:00:00
Liga: Temporada 65 / Jornada 3 / Primera (3403)

Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido 4 - 1 Rayonero Alineación oficial del equipo 'Rayonero' en el partido
Albèrt Cases (9') 1 - 0
Alejandro Viego (30') 2 - 0
2 - 1 Marco Fornoni (36')
Gert Godart (74') 3 - 1
Albèrt Cases (76') 4 - 1
Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido 4 - 1 Rayonero Alineación oficial del equipo 'Rayonero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido 2 - 0 Rayonero Alineación oficial del equipo 'Rayonero' en el partido
Tiene suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo del Born

Goles Goles

  • 108 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Gert Godart és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Albèrt Cases perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Dinamo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alejandro Viego va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Gert Godart de Dinamo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 116 Minuto 76 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Arnis Endzels sempre és una garantia. Al minut 76, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Albèrt Cases marcar el 4 - 1 per al Dinamo.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Arnis Endzels gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jean-Robert Schobben va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Sven Ole Günderrode una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Jean-Robert Schobben va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Sixto Gojenechea, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Albèrt Cases de Dinamo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rayonero

Goles Goles

  • 187 Minuto 36 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Rayonero va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Marco Fornoni en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Rayonero van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Lorenzo Mürner va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Claudio Compagno de Rayonero va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.