Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lo dejo. Me aburre (776793) - Monti80 (1371618) » 669556547: T65/R1

Copa 669556547 Información oficial sobre el partido 669556547 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

Complutum Alcalá Alineación oficial del equipo 'Complutum Alcalá' en el partido 3 - 1 SCD Carolinas Alineación oficial del equipo 'SCD Carolinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Complutum Alcalá Alineación oficial del equipo 'Complutum Alcalá' en el partido 8 - 0 SCD Carolinas Alineación oficial del equipo 'SCD Carolinas' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Complutum Alcalá

Goles Goles

  • 114 Minuto 42 (Gol de penalti): Després de 42 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Complutum, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Abdelbadi Belhaj de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Martyn Billingham ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Complutum es posava per davant 2 a 1.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Ernesto Macedonio va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Martyn Billingham quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Complutum va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Cem Süerden la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El jugador local Les Gorey per poc que no incrementa el marcador al minut 65. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Joaquín Duarte va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Julián Matas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

SCD Carolinas

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Othmar Gartler la va rematar Toni Villaragut amb una magnífica volea que va fer pujar per a Carolinas el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Toni Villaragut va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Oriol Cuyàs, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): Fernando Rosales hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Stéphane Cellier havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.