Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic Spurs (489148) - Bambatta Club (123197) » 669555464: T65/R1

Copa 669555464 Información oficial sobre el partido 669555464 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

Celtic Spurs Alineación oficial del equipo 'Celtic Spurs' en el partido 0 - 3 Bambatta Club Alineación oficial del equipo 'Bambatta Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Celtic Spurs Alineación oficial del equipo 'Celtic Spurs' en el partido 1 - 4 Bambatta Club Alineación oficial del equipo 'Bambatta Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,0 % 0,5 % 90,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Spurs

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Sergio Folgons quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Sergio Folgons va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Alejandro Santolo va xutar a fora.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Fernando Núñez Chacón va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nacho Tojeiro de Celtic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Bambatta Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Semedo Abreu que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Bambatta.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 68, el Bambatta va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Roland Caulier, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Roland Caulier va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Alejandro Santolo va estar a punt de posar per davant a Bambatta amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Noelio Graful va impedir un gol cantat.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Bambatta Liviu Ţigănescu quasi marca al minut 32 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Johann Moser l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Semedo Abreu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Noelio Graful, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Liviu Ţigănescu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.