Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fuma2 team (313372) - Dragonscolmar (1437541) » 669555140: T65/R1

Copa 669555140 Información oficial sobre el partido 669555140 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

Fuma2 team Alineación oficial del equipo 'Fuma2 team' en el partido 5 - 4 Dragonscolmar Alineación oficial del equipo 'Dragonscolmar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fuma2 team Alineación oficial del equipo 'Fuma2 team' en el partido 3 - 1 Dragonscolmar Alineación oficial del equipo 'Dragonscolmar' en el partido
Tiene suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fuma2 team

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Cristóbal Iguíñiz de Fuma2 aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Josep Arnau Donat s'emportà una gran ovació del públic local al minut 36, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Niels Jongepier, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Fuma2 se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 40.
  • 124 Minuto 57 (Gol de penalti): Corria el minut 57, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Fuma2 s'avançava en el marcador després que en Niels Jongepier xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 121 Minuto 105 (Gol por el centro): Al minut 105 els aficionats van embogir quan en Rudy Plaisance va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 5 - 4 a favor de Fuma2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Óscar Holgado va intentar anar-se'n per velocitat al minut 28 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Fuma2 va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Alejandro Pajares va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Elmar Gössling-Kehl.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rudy Plaisance va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 96 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Władysław Pikuła va estar a punt d'acabar en gol al minut 96, però el porter visitant Elmar Gössling-Kehl va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Władysław Pikuła de Fuma2 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Dragonscolmar

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Als 26 minuts de partit, Antonio Monroy de Dragonscolmar va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): Dragonscolmar agafava avantatge al minut 27 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Dylan Klein amb mestria.
  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 42, quan Yiorgos Likouriotis va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.
  • 162 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 84 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Roberto Eransus de Dragonscolmar marcar el 4 - 4 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Yiorgos Likouriotis va fer una jugada per la banda esquerra, però José Alfonso Torre Palacio va aturar el seu xut.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Dragonscolmar va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Alfonso Torre Palacio va desviar el xut final de Fidel Marsán després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Dragonscolmar que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Antonio Monroy, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaroslav Jedelský de Dragonscolmar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yiorgos Likouriotis de Dragonscolmar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.