Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

- The Walking Dead - (1421903) - U.D. Getares (1418587) » 669554615: T65/R1

Copa 669554615 Información oficial sobre el partido 669554615 en Hattrick

13.01.2021 12:00:00
Copa: Temporada 65 / Ronda 1

- The Walking Dead - Alineación oficial del equipo '- The Walking Dead -' en el partido 4 - 1 U.D. Getares Alineación oficial del equipo 'U.D. Getares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
- The Walking Dead - Alineación oficial del equipo '- The Walking Dead -' en el partido 2 - 1 U.D. Getares Alineación oficial del equipo 'U.D. Getares' en el partido
Tiene suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,4 % 18,8 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

- The Walking Dead -

Goles Goles

  • 112 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Zed'S s'esgargamellaven dempeus per esperonar Mariusz Rosłaniec que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 12 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador Paulo Proença de Zed'S, després de 36 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Amb 41 minuts jugats, en Luciano Secchioni va augmentar l'avantatge de Zed'S a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 137 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 63 en Domen Grilanc va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Les Keenan podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 4 - 1 va pujar al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mariusz Rosłaniec de Zed'S es va guanyar la targeta groga merescudament.

U.D. Getares

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Luis Hernando Arévalo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Getares van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Malko Kako, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 253 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 60 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Malko Kako amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Cătălin Ivănescu va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jerónimo da Costa no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Malko Kako.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pasquale Peila de Getares es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.