Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 669282140

Amistoso (RC) 669282140 Información oficial sobre el partido 669282140 en Hattrick

02.01.2021 14:00:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido 8 - 0 Real Caba Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Caba Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
labradores del yukon Alineación oficial del equipo 'labradores del yukon' en el partido 8 - 0 Real Caba Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Caba Balompié' en el partido
Tiene un resultado normal 8.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

labradores del yukon

Goles Goles

 • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): labradores va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ulises Landín, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jorge Guzmán que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
 • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de labradores a 2 - 0. Cibrán Spínola va rematar la jugada quasi sense angle.
 • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): Als 38 minuts de joc, els nois de labradores van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Luis Celdrán augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
 • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de labradores va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en David Navarro progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
 • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jorge Guzmán, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a labradores.
 • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Jorge Guzmán va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.
 • 115 Minuto 73 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 73 minuts de joc, Andrei Cocriş, corrent com un esperitat, superà primer Enrique Villa per velocitat, i després el porter posant el 7 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
 • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, labradores va aconseguir el 8 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jorge Guzmán, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

 • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Andrei Cocriş de labradores va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
 • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Rafael Monsalve una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Josep Masllorens va mantenir l'equip visitant dins del partit.
 • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Miguel Almenar, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lyubomir Shikalanov de labradores va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Real Caba Balompié

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zdzisław Borewicz de RCB es va guanyar la targeta groga merescudament.
 • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Bartłomiej Rachoń de RCB va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
 • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diamond Sutton de RCB amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.