Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tiburones Arganda CD (1332741) - FC Egara (991656) » 668424954: T64/R6

Copa 668424954 Información oficial sobre el partido 668424954 en Hattrick

28.10.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 6

Aliens del Sur Alineación oficial del equipo 'Aliens del Sur' en el partido 1 - 8 FC Egara Alineación oficial del equipo 'FC Egara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Aliens del Sur Alineación oficial del equipo 'Aliens del Sur' en el partido 2 - 5 FC Egara Alineación oficial del equipo 'FC Egara' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,2 % 0,6 % 89,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aliens del Sur

Goles Goles

  • 103 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els seguidors del Aliens van tornar a saltar d'alegria al minut 29. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Fernando Igueríbar que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Aliens va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 25 que 隆貴 (Takaki) 玉川 (Tamagawa) no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Àlex Sanclimens va deixar a Martin Neoral assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): David Bušek va disposar d'una bona oportunitat al minut 82, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

FC Egara

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Donato Valmorbida quedar desmarcat i marcar per a Egara al minut 13. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Gamaniel Libertad va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 18, i va fer pujar el 0 - 2 per a Egara.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Gamaniel Libertad de Egara va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 20. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Elordi Ibarguen de Egara l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 30 de partit.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al 56 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Egara augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Martin Neoral es rifés el porter i marqués el 1 - 5.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Aliens. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Oleg Borovik la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Egara es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 6 arribava al minut 57.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Oleg Borovik va augmentar l'avantatge de Egara a 1 - 7 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Talha Shafiq, que va ser qui va marcar 1 - 8, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Gamaniel Libertad va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Oronzo Gisondi va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Elordi Ibarguen, el jugador de Egara va ser expulsat al minut 83.