Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Harry Houdini (774055) - A.D.N. Pirineos (1364988) » 668337855: T64/R5

Copa 668337855 Información oficial sobre el partido 668337855 en Hattrick

21.10.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 5

Harry Houdini Alineación oficial del equipo 'Harry Houdini' en el partido 2 - 3 A.D.N. Pirineos Alineación oficial del equipo 'A.D.N. Pirineos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Harry Houdini Alineación oficial del equipo 'Harry Houdini' en el partido 2 - 1 A.D.N. Pirineos Alineación oficial del equipo 'A.D.N. Pirineos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Harry Houdini

Goles Goles

  • 137 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Sergi Arfelis va anar a parar al cap de Holger Meutstege que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Houdini el 1 - 1.
  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): El jugador Vuk Petković de Houdini, després de 48 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en Philipp Hellberg va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Houdini.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Aggelos Tzimas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Houdini per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Aggelos Tzimas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, Pedro Iracusta gairebé va marcar per a Houdini des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Konstanty Bryśkiewicz al minut 71 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vuk Petković va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 11, Pedro Iracusta de Houdini va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Satrap Hamed Razavi de Houdini la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Sergi Arfelis de Houdini va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

A.D.N. Pirineos

Goles Goles

  • 137 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 26 en Espen Thomassen va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Petro Zbarakh podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Artur Kalota de Pirineos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pirineos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Benjamin Humer.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Es duien 47 minuts de partit jugats quan Rickard Fjelling va estar a punt de posar per davant a Pirineos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Elmar Keilheim va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, un refús desafortunat de Elmar Keilheim, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Louis Kornum no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.