Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Con el reparto me parto (1371085) - CSK lo fregao (436855) » 668088240: T64/R3

Copa 668088240 Información oficial sobre el partido 668088240 en Hattrick

07.10.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 3

Liderazgo bueno Alineación oficial del equipo 'Liderazgo bueno' en el partido 6 - 7 Demolition Hawks Alineación oficial del equipo 'Demolition Hawks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Liderazgo bueno Alineación oficial del equipo 'Liderazgo bueno' en el partido 2 - 0 Demolition Hawks Alineación oficial del equipo 'Demolition Hawks' en el partido
Tiene mucha potra 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Liderazgo bueno

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Corria el minut 15, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Liderazgo s'avançava en el marcador després que en Mike Johnston xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 18 (Ocasión tiro lejano): Al minut 18 un refús amb el peu d'en Ingo Holm va anar a parar als peus del Guido Hernán Quintana que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 20 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Liderazgo tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Mike Johnston ho va intentar al minut 20 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 80 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Trond Floa ja els havia advertit que el porter contrari, en Ingo Holm, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Amrish Vanga de Liderazgo va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Liderazgo, Christos Ermionis, col·locà la pilota just a les mans d'en Ingo Holm. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Liderazgo, Roc Espinal, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Trond Floa de Liderazgo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ingo Holm en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Paco Villafanes de Liderazgo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ingo Holm en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Liderazgo Jacob Febrer no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ingo Holm es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Guido Hernán Quintana de Liderazgo va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Liderazgo Filiberto Corazzesi, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ingo Holm. El marcador continuava 6 - 6.

Demolition Hawks

Goles Goles

  • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 47 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Tim Bombores marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ziya Acarkan va entorpir al marcador d'en Diego Gutiérrez Gasset per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Florent Thomasset quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 272 Minuto 113 (Ocasión por la izquierda): Es duien 113 minuts de partit jugats quan Nicolaj Næsborg va estar a punt de posar per davant a D. Hawks amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Aleksandar Momčilović va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tim Bombores de D. Hawks la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de D. Hawks Pierre Kerkvliet no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Aleksandar Momčilović es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Miguel Pleyán anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a D. Hawks.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Lahav Har-Shefi va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de D. Hawks a la tanda de penals: 3 - 4!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Ingo Holm va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de D. Hawks Gerardo Aristimuño va intentar enganyar Aleksandar Momčilović amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 5.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de D. Hawks, Ziya Acarkan, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Florent Thomasset, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Aleksandar Momčilović va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de D. Hawks i 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): El jugador de D. Hawks Yamil Maldonado no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Aleksandar Momčilović es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 7.