Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almonte C.F (798579) - PiTuaK y sus KoGoll@s (1436825) » 668085460: T64/R3

Copa 668085460 Información oficial sobre el partido 668085460 en Hattrick

07.10.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 3

norgefutsal Alineación oficial del equipo 'norgefutsal' en el partido 0 - 4 PiTuaK y sus KoGoll@s Alineación oficial del equipo 'PiTuaK y sus KoGoll@s' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
norgefutsal Alineación oficial del equipo 'norgefutsal' en el partido 0 - 2 PiTuaK y sus KoGoll@s Alineación oficial del equipo 'PiTuaK y sus KoGoll@s' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

norgefutsal

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de norgefutsal va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Raúl Narbona, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de norgefutsal va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ionuţ Răileanu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

PiTuaK y sus KoGoll@s

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador de PiTuaK Cia Faustino Aznar va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 3 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 184 Minuto 8 (Gol de penalti): Al minut 8 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de PiTuaK Cia, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Ferruccio De Paolis va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 137 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Eugen Pau la va convertir en gol amb un remat de cap en Eladio Knorr Garrido tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 18 el marcador es va actualitzar: 0 - 3.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 25 de partit va donar a PiTuaK Cia l'avantatge per 0 - 4. Ferruccio De Paolis en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Faustino Aznar va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22 João Costa Raposo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Faustino Aznar, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, el PiTuaK Cia va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Josu Aldakurru s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Faustino Aznar va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però João Costa Raposo va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ferruccio De Paolis s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.