Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lo+ team (1579837) - U.DReal stelle (1593685) » 667912552: T64/R2

Copa 667912552 Información oficial sobre el partido 667912552 en Hattrick

30.09.2020 12:00:00
Copa: Temporada 64 / Ronda 2

lo+ team Alineación oficial del equipo 'lo+ team' en el partido 1 - 3 abellota Alineación oficial del equipo 'abellota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
lo+ team Alineación oficial del equipo 'lo+ team' en el partido 0 - 1 abellota Alineación oficial del equipo 'abellota' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lo+ team

Goles Goles

  • 112 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 del partit, el jugador Mihai Crimu de team va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): team van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 30, però el xut de Martin Secher des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de team va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de João Caetano Gavião, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Alexandru Cocoşilă va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 240 Minuto 50 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de team van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 50 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ernesto Machado, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 202 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Al 91, José Ascarza hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Kåre Testad. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joan Enric Campdelacreu de team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

abellota

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb 13 minuts jugats, Davide Liberto de abellota va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 170 Minuto 61 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Sławomir Skrzypkowski al minut 61 va permetre a abellota prendre avantatge per 1 - 2.
  • 139 Minuto 91 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Valentin-Bogdan Băniceru! Un inimaginable dribbling sobre Alexandru Cocoşilă va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 3 per a abellota.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Roland Aßmus va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sławomir Skrzypkowski es va quedar sol davant del porter, al minut 32. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Jani Jänönen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 49 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. abellota va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joel Anderton de abellota va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.