Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Casita F.C (48086) - F.C. Llibertari IV (492194) » 665314257: T64/J7/VII

Liga 665314257 Información oficial sobre el partido 665314257 en Hattrick

07.11.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 7 / VII.1024 (39060)

xekebocarlos Alineación oficial del equipo 'xekebocarlos' en el partido 1 - 1 F.C. Llibertari IV Alineación oficial del equipo 'F.C. Llibertari IV' en el partido
0 - 1 Sebastià Bertrolich (10')
Klaudiusz Abraham (78') 1 - 1
xekebocarlos Alineación oficial del equipo 'xekebocarlos' en el partido 1 - 1 F.C. Llibertari IV Alineación oficial del equipo 'F.C. Llibertari IV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
xekebocarlos Alineación oficial del equipo 'xekebocarlos' en el partido 3 - 1 F.C. Llibertari IV Alineación oficial del equipo 'F.C. Llibertari IV' en el partido
Tiene mala suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,9 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xekebocarlos

Goles Goles

  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Klaudiusz Abraham, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Ferran Malats del xekebocarlos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 210 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Mortadelo Dovalo va fer una magnífica aturada al minut 19, tot i el bon llançament de falta de Julián Ardisana.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): xekebocarlos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Ettore Salvi va estar a punt d'empatar per a xekebocarlos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Mortadelo Dovalo va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Klaudiusz Abraham de xekebocarlos va intentar batre la porteria rival al minut 40 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ettore Salvi va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 210 Minuto 76 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Julián Ardisana quasi empata el partit al minut 76, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julián Ardisana.

F.C. Llibertari IV

Goles Goles

  • 116 Minuto 10 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Alberto Heras sempre és una garantia. Al minut 10, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Sebastià Bertrolich marcar el 0 - 1 per al Llibertari.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Després de 64 minuts, Sebastià Bertrolich va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Paul Vokac va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joaquín Calleja de Llibertari la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Àngel Adrové de Llibertari es va guanyar la targeta groga merescudament.