Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Star Black FC (1594599) - RCD Coruña 1906 (1433232) » 665284614: T64/J2/VII

Liga 665284614 Información oficial sobre el partido 665284614 en Hattrick

03.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / VII.495 (38531)

LosDelTite Balompié Alineación oficial del equipo 'LosDelTite Balompié' en el partido 3 - 1 Skim Bum Bang Alineación oficial del equipo 'Skim Bum Bang' en el partido
Jordi Masamunt (10') 1 - 0
Xairo Pérez (31') 2 - 0
2 - 1 Leopoldo Borneiro (86')
Jordi Masamunt (87') 3 - 1
LosDelTite Balompié Alineación oficial del equipo 'LosDelTite Balompié' en el partido 3 - 1 Skim Bum Bang Alineación oficial del equipo 'Skim Bum Bang' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LosDelTite Balompié Alineación oficial del equipo 'LosDelTite Balompié' en el partido 2 - 0 Skim Bum Bang Alineación oficial del equipo 'Skim Bum Bang' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LosDelTite Balompié

Goles Goles

  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): Edmundo Tomás Rueda va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de LosDelTite, Jordi Masamunt, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 130 Minuto 31 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Xairo Pérez va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 31 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Skim. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jordi Masamunt la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del LosDelTite es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Eduardo Amorfini va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de LosDelTite.
  • 230 Minuto 29 (Ocasión de falta): Al minut 29, Xairo Pérez gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del LosDelTite van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Miguel Barriga, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eduardo Amorfini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Skim Bum Bang

Goles Goles

  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Skim va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Enrique Ulloa, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Leopoldo Borneiro que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Mauro Cellórico va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Skim que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 250 Minuto 62 (Ocasión de falta): Després de 62 minuts, Mauro Cellórico va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Francisco Manuel Cabanillas el va poder desviar a córner.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Alejandro Tello quasi redueix la diferència al marcador al minut 76, però una gran estirada d'en Francisco Manuel Cabanillas va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Mauro Cellórico de Skim va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enrique Ulloa de Skim amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.