Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Fuengirola FC (490164) - C.D. TARBASANA (994654) » 665279894: T64/J12/VII

Liga 665279894 Información oficial sobre el partido 665279894 en Hattrick

12.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 12 / VII.410 (38446)

xDreamxTeamx Alineación oficial del equipo 'xDreamxTeamx' en el partido 1 - 4 Super Malaguita Alineación oficial del equipo 'Super Malaguita' en el partido
0 - 1 Joan Burcet (14')
0 - 2 Joan Burcet (22')
0 - 3 Manuel Matías (32')
Román Meixoeiro (59') 1 - 3
1 - 4 Oxel Montero (70')
xDreamxTeamx Alineación oficial del equipo 'xDreamxTeamx' en el partido 1 - 4 Super Malaguita Alineación oficial del equipo 'Super Malaguita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
xDreamxTeamx Alineación oficial del equipo 'xDreamxTeamx' en el partido 1 - 1 Super Malaguita Alineación oficial del equipo 'Super Malaguita' en el partido
Tiene un resultado normal 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,0 % 1,5 % 84,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xDreamxTeamx

Goles Goles

  • 103 Minuto 59 (Gol por la derecha): xDreamxTeamx no perdien la fe, i al minut 59 del partit, Román Meixoeiro va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Cristian Maiello va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de xDreamxTeamx se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Johannes Peter Büskens va fer una magnífica centrada, però la rematada de Friedrich Sailers va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Berno Kuhaupt de xDreamxTeamx va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Super Malaguita

Goles Goles

  • 174 Minuto 14 (Gol de penalti): Malaguita va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Joan Burcet va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 105 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Rubén Aladrén va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Joan Burcet va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Malaguita posava el marcador 0 a 2.
  • 105 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Manuel Matías rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Rubén Aladrén, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 3 a l'estadi!
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Malaguita van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Oxel Montero va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Malaguita va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Galder Etxekolonea, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Joan Burcet, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Joan Burcet va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.