Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bur Ger (1589622) - los sectarios (1417941) » 665270342: T64/J4/VII

Liga 665270342 Información oficial sobre el partido 665270342 en Hattrick

17.10.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / VII.240 (38276)

The Last Dandies Alineación oficial del equipo 'The Last Dandies' en el partido 0 - 5 Los Txan F.C. SA Alineación oficial del equipo 'Los Txan F.C. SA' en el partido
0 - 1 Juan Sáenz Tabernero (30')
0 - 2 Juan Sáenz Tabernero (38')
0 - 3 Călin Armeanca (64')
0 - 4 Edmund Sacher (65')
0 - 5 Juan Sáenz Tabernero (71')
The Last Dandies Alineación oficial del equipo 'The Last Dandies' en el partido 0 - 5 Los Txan F.C. SA Alineación oficial del equipo 'Los Txan F.C. SA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The Last Dandies Alineación oficial del equipo 'The Last Dandies' en el partido 1 - 3 Los Txan F.C. SA Alineación oficial del equipo 'Los Txan F.C. SA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,1 % 2,3 % 81,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Last Dandies

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fernando Martínez Montes va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Matildo Raed va estar a punt de marcar al minut 31 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Dandies enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 204 Minuto 79 (Ocasión de penalti): L'àrbitre va xiular un penal a favor de Dandies. Fernando Martínez Montes el va llançar molt fort però als núvols. Un espectador va quedar-se amb la pilota per posar-la a subhasta mentre el jugador renegava d'un forat a la gespa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Huc Eiximeno.

Los Txan F.C. SA

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Juan Sáenz Tabernero que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Juan Sáenz Tabernero va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, Txan va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Călin Armeanca, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Txan per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 65. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Edmund Sacher. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 71 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Txan. A fi d'aconseguir el 0 - 5, van tocar-la en curt per tal que Juan Sáenz Tabernero xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Txan quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Doriano Lertora va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Rolf Mathiassen va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Matteo Bray, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Matteo Bray va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Florin Timaru va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.