Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els Tendals FC (1460120) - C.A Florecillas Silvestres (437907) » 665267238: T64/J12/VII

Liga 665267238 Información oficial sobre el partido 665267238 en Hattrick

12.12.2020 15:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 12 / VII.184 (38220)

Conil CF Alineación oficial del equipo 'Conil CF' en el partido 0 - 6 C.A Florecillas Silvestres Alineación oficial del equipo 'C.A Florecillas Silvestres' en el partido
0 - 1 Brice Courbin (9')
0 - 2 Iosif Căldăraş (20')
0 - 3 Stéphane Jomard (26')
0 - 4 Stéphane Jomard (34')
0 - 5 Stéphane Jomard (78')
0 - 6 Arkhip Zosimenko (86')
Conil CF Alineación oficial del equipo 'Conil CF' en el partido 0 - 6 C.A Florecillas Silvestres Alineación oficial del equipo 'C.A Florecillas Silvestres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Conil CF Alineación oficial del equipo 'Conil CF' en el partido 2 - 1 C.A Florecillas Silvestres Alineación oficial del equipo 'C.A Florecillas Silvestres' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,5 % 26,6 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conil CF

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 3 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Conil va ser a punt de marcar al minut 3, quan el seu jugador Josías Polo Galván va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

C.A Florecillas Silvestres

Goles Goles

  • 108 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Flyn Meersman encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Brice Courbin només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 1.
  • 116 Minuto 20 (Gol evento especial rápido + pase): Brice Courbin va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Iosif Căldăraş, que no va fallar i va marcar el 0 - 2.
  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): Stéphane Jomard va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 3 per a Florecillas.
  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Stéphane Jomard va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Florecillas, al minut 34. El marcador va canviar a 0 - 4.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Florecillas van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 5 mitjançant en Stéphane Jomard.
  • 108 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 6 s'ha de veure repetit: en Flyn Meersman de Florecillas va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Arkhip Zosimenko, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 23 (Ocasión de falta): Miguel Moniz va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Brice Courbin que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Mathias Cornelius Hoerschelmann, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 67 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Florecillas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mathias Cornelius Hoerschelmann. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iosif Căldăraş de Florecillas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.